Anneli Strand

Ordförande

Att se fäktning vid OS i Peking 2008 var startskottet för fäktning i vår familj. Snart hittade vi FFF och efter det blev jag fäktförälder och är nu engagerad i klubben genom olika uppgifter.

Jeannette Runold

Ledamot

Jag började med fäktning 1973 och tränar fortfarande på måndagar. Jag har en dotter och en son som fäktar och en bror som vann OS, för att inte tala om min mamma som höll ordning på FFF som sekreterare – så jag växte upp med FFF. Kort sagt, mitt engagemang för FFF är passionerat.

Andrés Gomez Lagerlöf

Ledamot

Jag började fäkta på FFF 1977 och med undantag för två år när jag bodde utomlands har FFF varit min fäktklubb. Klubben har varit mitt andra hem där jag har flera av mina bästa vänner. Tillsammans med Tor är jag Sportchef på klubben.

andres.lagerlof@gmail.com

Tor Forsse

Ledamot

Jag har fäktat på FFF sedan 1984 och varit med i kadett-, junior- och seniorlandslaget i herrvärja. Med lång erfarenhet av elitidrott och gräsrotsidrott och mitt yrke som idrottslärare på gymnasiet i 20 år bidrar jag som Sportchef på klubben.

Per Håkans

Ledamot

Jag började fäkta 1978 i Örebro och efter en flytt till Stockholm fäktade jag på FFF i några år på 90 -talet. Idag är jag motionsfäktare på klubben och har även en dotter som har hittat sporten, det ger oss mycket glädje tillsammans. I mitt yrke arbetar jag med kommunikationsfrågor.

Monica Nilsson Bäckström

Ledamot

Peter Franzén

Ledamot

Det var OS-tävlingarna 1984 som väckte mitt intresse för fäktning. Av olika skäl kom det dock att dröja till 2008 innan jag började fäkta, så det var i alla fall inte ett förhastat beslut. Jag tränar ett par gånger i veckan och tävlar någon gång emellanåt. Till vardags jobbar jag med utveckling av IT-system.

Per Sandgren

Suppleant

Jag har tränat i tio år och fäktar ett par dagar i veckan. Har en 23-årig son, Jona, som också fäktar i klubben och ibland tränar vi tillsammans det är Lycka! Sport har alltid varit en viktig del av mitt liv, där jag främst ägnade mig åt bandy och fotboll. Att kunna fäkta på FFF är livskvalitet!

Carl-Johan Wiman

Suppleant

Valberedningen

Fredrik Eriksson

Ordförande

Julia Sthillert

Ledamot

Anne Hommik

Ledamot