FFF är en ideell förening som bygger på att alla medlemmar engagerar sig. Eftersom vi har många ungdomar som är medlemmar så innebär det att vi behöver många engagerade föräldrar.

Är du bra på att mecka eller har du möjlighet att tvätta eller laga låneutrustningen? Kanske kan du hjälpa till som domare eller något annat på ungdomscupen som är vår egen klubbtävling för de allra yngsta fäktarna.

För de lite äldre fäktarna behöver vi engagerade föräldrar som hjälper till på S:t Erikscupen som domare och inre och yttre sekretariat samt som domare på masterstävlingar.

Varje år arrangerar vi tävlingen Challenge Eugène Fillol som i första hand riktar sig till seniorer och juniorer. Här behöver vi hjälp med allt från att rulla ut pister innan tävlingen till att hjälpa till i inre eller yttre sekretariat. Förutom att du bidrar till klubben får du och din familj möjlighet att på nära håll se svensk och internationell fäktning på elitnivå. Kort sagt alla behövs och alla kan hjälpa till på något sätt.

Välkommen till FFF!